tiistai 1. lokakuuta 2013

2. paastopäivä

Yö oli hankalampi kuin aamu. Yö kului kramppien kanssa, mutta kuitenkin sekin vielä suhteellisen rauhallisesti. Odotin jalkojeni tuntuvan aamulla painavilta, mutta oloni oli tyhjä ja muutenkin kevyt. En saanut aamulla kahvia laitettua ja dieettikokis loppui eilen, mutta jostain syystä pärjäsin vedellä. Liikkuminen oli toki hitaampaa, mutta muistelisin 2. paastopäivää pahemmaksi. 1. & 3. päivä eivät ole niin pahoja kuin 2.
 Päivän koe oli paljon helpompi kuin ajattelin ja sain sen tyhjyyden keskeltä suoritetuksi. Koska olin niin aikaisin liikkeellä kokeesta päästyäni, ajattelin mennä kirjastoon, mutta kirjastossa koin paremmaksi mennä sittenkin pian kotiin, jotten pyörtyisi kotini ulkopuolelle. Onneksi heikotus oli vain väliaikainen juttu.
 Päivää on vielä paljon jäljellä, onhan vasta puolipäivä. Illalla telkkarista tulee ainakin Koko Suomi leipoo, mutta pitäisi tässä välissä kaikkea satunnaista puuhailua itselleen järjestää.
 Olen suunnitellut rikkovani paaston varovasti torstaina varmuuden vuoksi. Perjantaina joku saattaa pakottaa minut syömään ja paasto pitäisi rikkoa aluksi vain hedelmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti